האם ניתן לאחר בהגשת מסמך לבית משפט

  • איחור של כמה ימים בהגשה
    תומר | 17/05/2020 17:11

    אפשר להגיש מסמך באיחור של כמה ימים מעבר למועד שנקבע או שחשוב לדייק בעניין הזה?

    • האם ניתן לאחר בהגשת מסמך לבית משפט
      עו"ד שי בייזר | 20/05/2020 14:45

      שלום רב,

      יש חשיבות רבה מאוד להגשת מסמכים לבית המשפט לפי המועדים שקבועים בחוק או שנקבעו על-ידי בית משפט.

      לעיתים איחור לא יגרום נזק, אולם במקרים אחרים הוא יכול לגרום נזק משמעותי מאוד, ולכן לא לוקחים סיכונים.

      במידת הצורך ניתן להגיש לבית המשפט בקשה לדחות את המועד להגשה, ואז בית משפט יכול להיעתר לבקשה או לסרב לה. שים לב כי עצם הגשת בקשה שכזו אינה נותנת לך את הזכות לאחר, רק החלטה של בית משפט.

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      שי בייזר, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בתי משפט

      שד' רוטשילד 134, ת"א
      טל': 03-5600602; מייל: shay@beiser-law.co.il