פיטורים ללא שימוע

  • פיטורים מידים ללא שימוע
    שי | 17/05/2020 13:30

    שלום. יום חמישי אחרון פוטרתי ללא שימוע.
    עיקרי הדברים הם:
    לפני חודש התחלתי לעבוד בשופרסל כמלקט סחורה. עבדתי שם כחודש עד יום חמישי.
    יש לצין שנשלחתי לעבודה דרך חברת כח אדם.

    יום חמישי מנהלת המחלקה בסיום היום קראה לי ובישרה לי כי ההספקים שלי נמוכים מהממוצע במחלקה ואיני מתאים לעבודה. ואמרה לי שזה היה יומי האחרון ולא לחזור.
    עבדתי סהכ במצטבר 18 ימי עבודה
    לא ניתנה לי התראה לפני, ולא נאמרו לי נתונים מה היעד או הממוצע שיש לשאוף אליהם.
    ולא שימוע עם אופציה לתקן את ההספקים או להעלות טעונים מצידי.

    השאלה שלי מי כשל פה? האם יש עילה להאשים מישו?
    שופרסל שפטרו אותי ללא שימוע?
    או החברת כח אדם שכלל לא דיברו איתי מאז ולא הודיעו לי כלום.
    ואם החברת כח אדם היתה צריכה לעשות לי שמוע וטרם בכלל דיברה איתי אולי הם לא יודעים מהמקרה כלל? גם לא קיבלתי מכתב סיום העסקה .

    לסכום:
    האם מישו חרג פה מהחוק ויש פגם בפטורים באיך שנעשו?
    אם כן מול מי?
    וכיצד עלי לפעול ומה לקבל?

    • פיטורים ללא שימוע
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 19/05/2020 09:12

      בוקר אור

      פרקטית - גם באם משהו כשל במקרה שלך - מדובר בתקופת עבודה קצרה מאוד שחבל לדוש בה ולא חלילה בגלל זלזול  במקרה אלא בגלל שבתקופת עבודה קצרה - מדובר בתקופת נסיון לשני הצדדים.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com