מכה אפורה

  • שפת מדרכה צבועה באפור
    יואב | 17/05/2020 10:48

    היי,

    חניתי את הרכב ליד שפת מדרכה צבועה באפור , ללא תמרור באיזור .

    סיבת הקנס: "העמדת את רכבך תוך הפרת חוק העזר לרמת גן התשם 1980 כמפורט: בתוך צומת או בתחום 12 מטר ממנו עפ סעיף 5 (ה) 4 בחוק העזר " .

    בעבר שאלתי פקח האם מותר לחנות ואמר שכן וכן כולם חונים שם כל הזמן מדובר ברחוב צדדי..

    מה כדאי לעשות?

    • מכה אפורה
      עו"ד אוריאל גולדברג | 17/05/2020 23:47

      יואב שלום,

      במידה ואין ברשותך תיעוד ויזואלי של מקום האירוע + צילום וידאו של פקח המתיר לךם לחנות במקום - אין מקום לטענה שכזו שכן אין באפשרותך להוכיחה.

      במידה ואכן חנית בתוך שטח הצומת ו/או בתחום 12 מטר ממנו הרי שעברת עבירה.

      אולי תוכל לטעון לאכיפה בררנית, אך לשם כך עליך לוודא כי זו אכן מתבצעת ולהוכיח זאת בבית המשפט.

      בהצלחה!

      בברכה,

      אוריאל גולדברג, עו"ד
      מנהל פורום דיני תעבורה

      כנרת 5, בני ברק
      טלפון:052-6699003 , מייל: info@goldberg-lawyers.com