פעילות "מרחוק" מול מזכירות בית המשפט לענייני משפחה

  • ערבון
    יוס | 16/05/2020 17:54

    שלום,
    שתי שאלות בבקשה

    1. בערעור על החלטת רשם הוצלפ שהוגש לבית משפט לענייני משפחה הוחלט על הפקדת ערבון.
    איך מפקידים ערבון לבית משפט לענייני משפחה? פשוט להגיע עם מזומן למזכירות??
    איפה אני מפקיד את הכסף?

    2. הגשת תגובה/ בקשה לבית משפט לעניני משפחה אפשרית דרך הפקס או מחייבת אותי להגיע למזכירות בית המשפט?

    תודה

    • פעילות "מרחוק" מול מזכירות בית המשפט לענייני משפחה
      עו"ד רוית טוב-לי | 17/05/2020 09:32

      יוסי, שלום,

      1. אם אינך מיוצג, ביכולתך להגיע למזכירות בית המשפט לענייני משפחה עם ההחלטה המורה על הפקדת הערבון וסכום הערבון במזומן, בצ'ק בנקאי (לא צ'ק רגיל) או בכרטיס אשראי. אם קיבלת שובר אתה יכול גם לשלם אותו בכל בנק וגם בדואר.

      2. ניתן לשלוח בפקס לבית המשפט בקשה או תגובה שאורכה פחות מ-10 עמודים, אבל אם הבקשה כרוכה בתשלום אגרה, לא יקבלו אותה בפקס.

      בהצלחה, רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il