תיאום מס לשכיר

  • מאיפה משיגים אישור ניכוי מס ממשכורת?
    אתי | 16/05/2020 16:36

    היי

    פוטרתי ומנהלת החשבונות מתכוונת להעביר לי בבת אחת את המשכורת עם הבראה וגם עם ימי חופשה שלא נוצלו יחד עם החלק מחודש ההתראה מראש, ככה שהולך לצאת סכום גדול והיא ביקשה שאביא אישור ניכוי מס הכנסה ממשכורת כדי שלא ייקחו לי הרבה מס מהמשכורת ,

    איך משיגים כזה ? היא אמרה שיש גם באינטרנט שאני אחפש בגוגל, אבל אני לא מוצאת. למישהו יש מושג?

    • תיאום מס לשכיר
      עו"ד חיה אביסרור שמעוני | 17/05/2020 19:26

      שלום רב,

      האישור שתידרשי להמציא למנהלת החשבונות הוא תיאום מס ולא אישור ניכוי מס במקור. אכן ניתן לעשות זאת באופן עצמאי באתר של רשות המיסים במסגרת שירות שנקרא תיאום מס במידה ולא תסתדרי עם הנפקת האישור תוכלי לפנות לקבלת קהל בפקיד השומה שבאיזור מגורייך במחלקת תיאומי מס ולבקש את הנפקת האישור.

      בברכה,

      חיה אביסרור שמעוני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני מיסים

      מרכז עזריאלי (המגדל המרובע), קומה 26, תל אביב.
      טלפון: 03-5076666 ; מייל: haya@hastax.co.il