ביטול שלילת רישיון לאחר 3 שנים בגין חוב בהוצל"פ

  • ביטול שלילת רישיון לאחר 3 שנים בגין חוב בהוצל"פ
    אורי | 14/05/2020 03:55

    שלום,

    לפני 3 שנים נשלל ממני רישיון הנהיגה בגין חוב מזונות. לאחרונה החליט הרשם לאפס את החוב כי השתכנע שאני צודק וביטל את כל ההגבלות עלי , לרבות שלילת הרישיון.

    ממשרד הרישוי נמסר לי שהרישיון חסום. תור נקבע לי רק בעוד שבועיים. האם עלי לעבור שוב מבחן מעשי ותיאוריה? אם כן, האם כדאי לערער ולמי? יצוין כי אני נוהג מזה למעלה מ-35 שנים. לא הייתי מעולם בקורס בנהיגה מונעת. קרי, ללא עבר של עבירות תנועה

    תודה