ביטול חוב של 60 ש"ח - האם יצור לי כתם ?

  • חוב לבנק
    אליהו | 13/05/2020 09:59

    אני חייב לבנק שלי 60 שקל, אבל אין לי אשראי אלא חובות שהצטברו עקב עמלות שהחשבון, וכרטיס האשראי, (8.50 שקל לאשראי, 6.80 לחשבון)

    וירד לי למינוס אפילו שאין לי מסגרת אשראי. כשפניתי לבנקאי לבקש לסגור את החשבון הוא אמר שינוקה החוב ולא אצטרך לשלם. האם זה עלול לפגוע לי בדירוג האשראי בעתיד?

    • ביטול חוב של 60 ש"ח - האם יצור לי כתם ?
      עו"ד אבי זילברפלד | 20/05/2020 10:08

      שלום רב,

      הדבר תלוי באופן הדיווח של הבנקאי על מחיקת החוב. פנה ישירות אליו וברר.

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il