השאלה אינה מתאימה לפורום מיסוי-

  • במשך כ-8 חודשים נותרתי ללא מדרכה ,לאחר שכל הרחוב ר
    אור | 12/05/2020 14:01

    במשך כ-8 חודשים נותרתי ללא מדרכה ,לאחר שכל הרחוב רוצף מחדש.

    הנני מתגורר בפ"ת ,וברחוב שלי סיימו לפני כ8 חודשים, לרצף מחדש את כל הרחוב, מלבד הקטע מול ביתי, שם נותר רק חול ובוץ (בימי החורף), לאחר כחודשיים של המתנה ,התחלתי במסע של כ-10 פניות למוקד העירוני 106, וכל פעם קבלתי מענה שונה ,שהותיר אותי עד היום ללא מדרכה.

    שאלתי היא, האם אני זכאי לפיצוי (כמו ביטול ארנונה), בשל הסבל ועגמת הנפש שנגרמה לי?

    • השאלה אינה מתאימה לפורום מיסוי-
      עו"ד חיה אביסרור שמעוני | 17/05/2020 19:38

      שלום,

      מציעה שתפנה את השאלה לפורום מסחרי או נדל"ן מאחר ושאלתך אינה נוגעת לתחום המיסוי

      בברכה,

      חיה אביסרור שמעוני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני מיסים

      מרכז עזריאלי (המגדל המרובע), קומה 26, תל אביב.
      טלפון: 03-5076666 ; מייל: haya@hastax.co.il