2 שאלות לגבי חלת והודעה מוקדמת

  • 2 שאלות לגבי חלת והודעה מוקדמת
    אבי | 09/05/2020 14:35

    יצאתי לחלת עד ה20.5, הוא ככל הנראה יוארך עם סבירות נמוכה שאוכל לחזור לעבוד לפי ההסכם שהיה לי.

    1. האם אני יכול בכל תאריך שמתאים לי לאחר החודש הראשון ב20.5, לבקש את חזרתי לעבודה בתנאי ההסכם ואם אין הדבר אפשרי לדרוש שיפטרו אותי על כל המשתמע מכך?

    2. בין אם פוטרתי או שהתפטרתי עליי להבנתי לתת/לקבל חודש הודעה מוקדמת למקום העבודה, וזה הרי חודש שישולם במלואו, איך צריך לדווח עליו לביטוח לאומי אם בכלל?

    תודה רבה!