ביטול עסקה באשראי

  • ביטול עסקה באשראי
    מלי | 05/05/2020 13:34

    שלום,

    בינואר סגרתי עסקה דרך האינטרנט על לינה בבית מלון (באוגוסט ) מול חברה אנגלית על סך 1470$ ,

    לפני מספר ימים קבלתי מייל מי בית העסק שהם בתהליך של פשיטת רגל ולא יכולים לספק את השירות התחייבו בו.

    חברת האשראי טוענים שהם העבירו את התשלום לבית העסק ביום של העסקה(ינואר ) אך התשלום מי הכרטיס שלי ירד רק ב 15.05.2020

    האם יש מה לעשות בשביל לבטל את התשלום ?

    תודה רבה

    • ביטול עסקה באשראי
      עו"ד אבי זילברפלד | 05/05/2020 15:52

      שלום רב,

      ככל שחברת האשראי אכן העבירה כבר את הכסף - אין מה לעשות מולה אלא רק מול החברה באנגליה (אם בכלל).. ככל שהכסף טרם הועבר ניתן לדרוש עצירתו.

      בקש תשובה ברורה בצירוף אסמכתא ביחס להעברת הכספים הנטענת.

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il