חשבון רדום

  • הגדרת חשבון רדום במקום הפעולה הקודמת
    אור | 05/05/2020 10:43

    1. האם חשבון עו"ש בבנק x , שנכנסת אליו כל חודש קצבה מביטוח לאומי, ואשר יש בו הוראה לפיה בכל חודש מועבר ממנו אוטומטית סכום כסף לחשבון בבנק אחר (מועבר לחשבון השייך גם הוא לאותו בעל החשבון בבנק x).

    מהווה חשבון רדום?

    מה הם הקריטריונים לפיהם מגדירים חשבון כחשבון רדום?

    2. ככל שהחשבון מוגדר רדום, והלקוח מתייצב בבנק עם ת.ז. ומזדהה , האם הבנק רשאי חרף ההזדהות לסרב לבצע הוראה של הלקוח להעביר כסף מחשבונו לחשבון אחר , בהתניה כי אם לא יחתום על טפסי הכר את הלקוח של הבנק , הבנק לא יבצע את ההעברה?

    תודה רבה

    • חשבון רדום
      עו"ד אבי זילברפלד | 05/05/2020 15:55

      שלום רב,

      השבתי לך על כבר אמש טלפונית.

      בברכה,

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il