מרחק מינמלי בין גן שעשועים לבית מגורים

  • מרחק מינימלי
    אורנה | 03/05/2020 12:32

    שלום רב, אני גרה בבית צמוד קרקע ביישוב במרכז הארץ. בסמוך לביתי יש גן שעשועים והרעש שעולה ממנו במשך היום מפריע למנוחתי. רציתי לדעת – מה המרחק המינימלי המותר בין גנים לבתי מגורים (אם יש כזה)? תודה.

    • מרחק מינמלי בין גן שעשועים לבית מגורים
      עו"ד ציפי מרגלית | 04/05/2020 13:00

      אורנה שלום,

      אין חוק שקובע מרחק מינמלי בין גני שעשועים לבתי מגורים. היעוד של המקום והוראות הבניה לגביו נקבעים בתכניות בניין עיר שמאושרות על ידי מוסדות התכנון השונים (ועדה מקומית, ועדה מחוזית). בתכניות נקבעים השימושים השונים והמרחקים ביניהם. ממליצה לך לבדוק את התכניות בועדה המקומית ולוודא שהבניה והשימוש תואמים את התכניות.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il