הרעת תנאים

  • הרעת תנאים
    סול | 03/05/2020 06:02

    שלום רב

    הריני לפנות אליכם בבקשת עזרה כיצד להגיב להצעת המעסיק כמפורט להלן:

    אני עובדת תשע שנים  אצל מעסיק פרטי 100% משרה .

    1. המעסיק הוציא אותי לחל"ת מיום 19.3.20 והודיע לי כי אהיה בחל"ת עד ליום 19.5.20.

    2. ביום 1.5.20 ביקש לתאם פגישה לצורך הכנת חוזה חדש זאת בטרם הסתיים החוזה ; החוזה החדש יהיה לצורך הקטנת אחוז המשרה (50% משרה).

    3. שאלותיי הן:

    3.1. האם המעסיק רשאי לערוך חוזה חדש שמרע את התנאים בטרם הסתיים החוזה הראשון?.

    3.2. האם תחילה צריך לפטר אותי בטרם נערוך חוזה חדש?.

    3.3. כיצד יחושבו תנאי הפיטורין שהיו לפני עריכת חוזה החדש?.

    3.4. מה הזכויות שעליי לעגן בטרם אחתום על חוזה החדש?.

    3.5. במידה ואסרב להצעה לערוך חוזה חדש האם זכויותיי כמפוטרת ייפגעו?.

    3.6. האם אוכל לקבל את כל זכויותיי כמתפטרת בדין מפוטר?.

    3.7. במידה ויחליט לפטר אותי האם אהיה זכאית לדמי הודעה ממוקדמת?.

    אודה לתשובתכם בדחיפות.

    בברכה

    סול