הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

לשכת נתיב באיחוד משפחות

  • נתיב
    אבי | 02/05/2020 21:47

    שלום,
    מי יכול בבקשה לומר לי מה ההליך שמתבצע בלשכת הקשר נתיב.

    • לשכת נתיב באיחוד משפחות
      עו"ד גיא דוד | 03/05/2020 08:38

      שלום אבי,

      לשכת נתיב היא יחידת סמך של משרד ראש הממשלה, ועוסקת במגוון נושאים הכרוכים בהגירה לישראל.

      בכל הקשור בהליכי איחוד משפחות בין ישראלים לבין נתיני ברית המועצות לשעבר, לשכת נתיב היא בעלת מנדט לבחינת חוקיות ואותנטיות המסמכים המזהים שמוסר האזרח הזר, כמו גם בחינת רקע של הזר.
      יצוין כי בפועל הלשכה בוחנת את המסמכים, את הרקע של הזר, ועורכת לזוג ראיון ללא זכות ייצוג. הבחינה מתבצעת לאחר שלב פתיחת התיק ברשות האוכלוסין.

      מומלץ לקבל ייעוץ מקצועי הן לגבי התמודדות עם לשכת נתיב בפרט, והן בנוגע להליך איחוד משפחות כולו.

      בהצלחה ולשירותך בכל שאלה נוספת.

      בברכה,

      גיא דוד, עו"ד
      מנהל פורום הסדרת מעמד
      יצחק שדה 17, פינת המסגר 39 - מגדל נצבא, קומה 14 ת"א

      טלפון: 077-5150116, מייל: gie@dss-adv.com