חוק סדר הדין הפלילי

  • תשלום דוח לאדם שנפטר
    דלית | 30/04/2020 10:01

    שלום רב,

    בעלי נהרג בתאונת דרכים ב-1/12/2019 בזמן שרכב על האופנוע שלו.

    השבוע הגיעו אלי שני דוחות האחד מתאריך 2/10/2019 על סך 250 שח ועוד ריבית פיגורים סה״כ 375 שח מתאריך 28/9/2019 ודוח נוסף על סך 2250 כולל ריבית פיגורים

    הדוח הוא על שם עיזבון המנוח

    האם אני מחוייבת לשלם דוחות אלו?

    תודה רבה

    שרית סיסו

    • חוק סדר הדין הפלילי
      יעקבי | 01/05/2020 11:20

      שלום דלית,

      סעיף 236 לחוק סדר הדין הפלילי קובע: נפטר אדם ייפסק כל הליך פלילי נגדו.

    • הליכים תעבורה לאחר המוות
      עו"ד אוריאל גולדברג | 14/05/2020 17:06

      שלית שלום,

      ראשית אני מבקש להביע את צערי ואת תנחומיי אתר הפורומים המשפטיים על אובדנך.

      אכן, כפי שיעקבי ציין, על ההליכים בכללותם להיפסק באופן מיידי בכל הקשור בדו"חות הללו.

      בהצלחה רבה ושלא תדעי עוד צער.

      בברכה,

      אוריאל גולדברג, עו"ד
      מנהל פורום דיני תעבורה

      כנרת 5, בני ברק
      טלפון:052-6699003 , מייל: info@goldberg-lawyers.com