תביעה נזיקית

  • האם ניתן לתבוע על פגיעה אישית
    לילי | 25/04/2020 07:06

    שלום לך

    לפני שנים אמא שלי נפטרה ואחי ווהבן של אבא שלי התטלטו על הבית של ההורים החליט שאחותי לא תבשל עבור אמא שלי והבן של אבא שלי תקף אותי בבנק שהלכתי עם אמא שלי ועוד דברים דבר זה גרם לי לחרדות נוראיות שהצטרכתי בגינם טיפול נפשי ועתה אני לוקחת כדורים ודבר זה מאוד פגע בי האם ניתן לתבוע את אחי על הנזק שניגרם לי ?

    • תביעה נזיקית
      עו"ד לימור מסר | 30/04/2020 16:32

      שלום לילי,

      המדובר בשאלה שצריכה להיות מופנית לפורום נזיקין . מציעה שתשאלי שוב את השאלה שם. בהצלחה

      בברכה,

      עו"ד לימור מסר
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דרך אבא הלל 12, רמת גן
      טל': 03-6139056 ; מייל: limormeser@hotmail.com