השוכרים אינם מראים את הדירה. מה לעשות?

  • שוכרים מתנגדים להראות דירה לקונים...
    שמעון | 21/04/2020 21:51

    אני שואל שוב---כי עניתם לי שאנסה להגיע איתם לאיזו פשרה....אז ניסיתי ולא עוזר כלום השוכרים מתנגדים להכניס קונים פוטנציאליים בכל צד ואופן שהוא ולא עזר לי להתחנן אליהם וכל מיני רעיונות כלום כלום כלום...והם אומרים תמתין עד שתעבור הקורונה....אז איך אמכור את דירתי???? ובחוזה כתוב מפורשות- שהשוכרים מתחייבים להראות את הדירה לקונים פוטנציאליים וכי הם מודעים לזה שאני המשכיר מתכוון למכור את הדירה...כמובן תוך תיאום עימם......אבל כאן אני תקוע לחלוטין.

    • השוכרים אינם מראים את הדירה. מה לעשות?
      עו"ד צבי מונדשיין | 22/04/2020 11:15

      שמעון שלום וברכה

      הצטערתי לשמוע כי השוכרים אינם מוכנים לשום פשרה. חבל.

      בכל מקרה ואני מדגיש, אין באפשרותך לנקוט בפעולה חד צדדית.

      אתה יכול לנסות ולהעמידם על האפשרות שהם ייתבעו על הפסד הכנסה או הפסד מכירה כתוצאה מסירובם להראות את הדירה בצורה המתיישבת עם הוראות משרד הבריאות.

      סירוב בלתי סביר של שוכרים, הוא בהחלט עילה לתביעה משפטית וייתכן אף לביטול הסכם השכירות. העמד אותם על נקודה זו. יש להם בהחלט מה להפסיד.

      נסה בדרך זו, אולי זה יעזור

      בהצלחה ובברכת בריאות טובה

      בברכה,

      צבי מונדשיין, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים ועורכי דין
      הרב ישעיהו משורר 20, פתח תקווה

      טלפון: 050-7767113, מייל: Zvimondlaw1@gmail.com