נא צרף תמונה או סקיצה להתרשמות

  • דוח חניה במקום נכה
    אור | 20/04/2020 14:50

    שלום רב,
    חזרתי בשעת לילה מאוחרת לבית שחניתי את רכבי
    נכנסתי מעט למסגרת הכחולה של חנית הנכים שנמצאת אצלי בשכונה
    (מציינת שרכב הנכה היה בחניה)
    החניה שהעירייה סימנה על המדרכה הייתה גדולה מדי והקטינו לו אותה
    בבוקר דפק לי שוטר על הדלת ביקש שאזיז את האוטו שזה מקום חניה של נכה
    אמרתי לו שרכב הנכה נמצא בחניה עליתי להזיז וגיליתי שקיבלתי דוח של אלף שקל
    פניתי לשכן למה הזמין משטרה אמר שביקש מהשוטר רק להגיד לי לזוז
    בכל אופן הגשתי בקשה לביטול  בגלל שפגעתי בנכה משותק רגליים לכ הייתה כי הרכב שלו חנה בחנייה!!!
    לא ביטלו
    אז הגשתי בקשה להישפט
    רציתי לדעת מה הטענות שכדי להציג בפני השופט?
    יציין עוד משו החניה נמצאת בסמוך למדרכה והשלט של חנית הנכים נמצא בסוף החניה ולא בקידמת החניה
    דבר שלא תקין לציין גם את  הטענה. הזאת?

    • נא צרף תמונה או סקיצה להתרשמות
      יעקבי | 20/04/2020 16:00

      • דוח נכה
        אוראל שרביט | 20/04/2020 20:00

        איך אני מצרפת קבצים?

        • הוספת קובץ
          יעקבי | 23/04/2020 07:55

          שלום אוראל,

          לחצי על  "בחירת קובץ" ברובריקה שלמטה ובחרי את הקובץ/תמונה שברצונך להעלות.