מחלוקת על הפדקת סכום שהופקד במזומן

  • הפקדת כסף
    מיכאלה | 17/04/2020 09:07

    שלום רב

    הפקדתי בכספןמט סכום מסויים.בתום הפעולה הופיע פתקית על הפקדת סכום נמוך בהרבה.נזעקתי ופניתי למדריכה שעומדת ליד הכספומטים.עליתי לבנק,שלא פתח לי הדלת ואיכשהו אמרו לי להגיש תלונה.כך עשיתי והבנק הפקיד לי "בינתיים" את היתרה.לאחר כמה ימים אני רואה שהבנק ל ק ח את היתרה- כביכול הם אומרים שלא הפקדתי.צלצלתי לבנק- והפקידה אמרה לי שאין  תיעוד לאיזושהי בדיקה. אני רוצה לשאול, בהנחה שהם יעשו את הבדיקה(ואז יראו במצלמות שהפקדתי סכום גדול יותר מהפתקית),איך אני יכולה לתבוע אותם על הצגתי כשקרנית או כגנבת,על הטרטור שעליי לעבור כדי "לקבל" את הסכום הנכון,על שהם לא באמת עשו בדיקה, על הריבית שזה צובר, על הזמן שעובר ועל כל עוגמת הנפש.

    תודה רבה

    • מחלוקת על הפדקת סכום שהופקד במזומן
      עו"ד אסף מירוז | 24/04/2020 16:04

      שלום מיכאלה

      לפי מה שכתבת, אני מבין שיש מחלוקת על הסכום שהופקד. זו מחלוקת עובדתית ובית המשפט יכריע בה לפי דיני הראיות, בהחלט אפשר לבקש רישום ממוחשב של סכום ההפקדה שנספר.

      באשר לנזק והפסד שנגרם לך, אין מניעה להגיש תביעה. אני בספק לגבי הכדאיות.

      אני מקווה שעלה בידי לסייע ומאחל הרבה בריאות.

      בברכה,

      אסף מירוז, עו"ד
      מנהל פורום דיני בנקאות

      מרכז עזריאלי, המגדל המשולש, ק"28, דרך מנחם בגין 132/3 תל אביב
      טלפון: 03-7266966  ; מייל: amerozlaw@gmail.com