הגשת תביעה לאחר תום תקופת הביטוח

  • זמן תביעה לאחר שביטוח הסתיים
    דויד | 17/04/2020 09:01

    שלום, להורים שלי יש דירה שהיתה מבוטחת בביטוח מבנה ותכולה, בזמן תקופת הביטוח השכן עלה על הגג ששבר את הרעפים ונגרמה נזילה, באותו זמן לא תבעתי כי זה ביטוח של ההורים ואמא שלי כבר לא זכרה, הביטוח כבר הסתיים, אני עדיין יכול לתבוע?עצם זה שהמקרה קרה בתקופה שהיה מבוטח?

    • הגשת תביעה לאחר תום תקופת הביטוח
      עו"ד גיל קראוס | 19/04/2020 16:52

      צהריים טובים,

      מה שקובע הוא מועד האירוע ולכן אם מדובר באירוע שקרה תוך כדי תקופת הפוליסה, ניתן להגיש תביעה גם אחרי שהפוליסה הגיעה לסיומה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il