מילה כנגד מילה

  • נהיגה בשלילה
    משה | 16/04/2020 19:04

    שלום רב

    אני בן 63 נמצא בשלילה 8 שנים. עד לפני הסגר הייתי בשלב הסופי של החזרת הרשיון רק שמשרד הרישוי היה סגור .

    הרכב שברשותי היה תקול כמה מטרים מהבית ,והלכתי לראות מה קורה איתו (שלא נגנב)

    ישבתי בגן ליד לנוח ,ופתאום בא אליי שוטר שטען שנהגתי ברכב בשלילה ,ונתן לי הזמנה לבית משפט.אמרתי לו שלא נהגתי ברכב אלא הלכתי לבדוק כאמור.(הוא לא תפס אותי נוהג)

    השוטר לחץ עליי לחתום ואיים שאם אני לא חותם הוא עוצר אותי .

    מה ניתן לעשות כעת ?איך ניתן להוכיח שאני צודק ?

    • מילה כנגד מילה
      עו"ד אוריאל גולדברג | 14/05/2020 17:45

      משה שלום,

      כרגע הנך מוזמן לבית המשפט בעל כורחך ויהא עליך להתייצב לדיון.

      במידה ותכפור בביצוע העבירה השופט יקבע מועד לשמיעת הראיות וכן יזמן את השוטר להעיד.

      מנסיוני אמליץ שלא לגשת לבית המשפט ללא ייצוג משפטי הולם וראוי.

      אתה יותר ממוזמן ליצור קשר ויחד נחשוב על אסטרטגיה נגדית.

      בהצלחה!

      בברכה,

      אוריאל גולדברג, עו"ד
      מנהל פורום דיני תעבורה

      כנרת 5, בני ברק
      טלפון:052-6699003 , מייל: info@goldberg-lawyers.com