שירותי אירגון

  • שירותי ארגון
    חלי | 14/04/2020 17:10

    ארגון (שאינו מלכ''ר) מסויים דיווח למחלקה המשפטית שלו (ולמערכת פייסבוק) על הטרדה שלי בקהילת הארגון.

    עקב כך נאמר לי (בהודעת פייסבוק מאחת העובדות) כי אני מנועה מלקבל שירותים מאותו הארגון/קהילה וכן כי כל פנייה נוספת תחשוף אותי להליכים משפטיים.

    האם במצב זה אני עדיין זכאית לקבל שירותים מאותו ארגון והאם אותו ארגון רשאי לקבוע שאיני זכאית לקבל ממנו שירותים באופן חלקי או בכלל?

    • שירותי אירגון
      עו"ד משה כאהן | 19/04/2020 11:28

      השאלה מנוסחת בצורה מעורפלת ולא ברור ההקשר שלה לדיני חברות.

      בברכה,

      משה כאהן, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות

      שד' שאול המלך 35, ת"א
      טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il

      • הארגון
        חלי | 19/04/2020 13:01

        הארגון הוא פרטי אך משתף פעולה עם קופת חולים.