מעבר באור אדום.

  • דוח על עבירת תנועה מסוכנת. סעו בזהירות.
    ענבל | 14/04/2020 04:00

    בשעה לא טובה, אולי בגלל המחשבות סביב הקורונה, קיבלתי את הרפורט הראשון שלי. נסעתי באור אדום כי כנראה שטעיתי. ברמזור היה ירוק לשמאלה ואדום לישר ואני לא שמתי לב ונסעתי ישר.

    השוטר שרשם לי את הדוח נסע הרבה אחרי על מנת לעצור אותי. הוא היה אדיב וגם חתיך והסביר הכל בנימוס. חברה שלי שהיתה איתי באוטו ניסתה לשכנע אותו לוותר לי, אבל אני אחרי עבירה חמורה מאוד, פשוט התביישתי בנהיגה שלי ובשביל להרגיע את המצפון, רציתי לקבל דוח ואני מודה לאלוהים ששמר עלי ושזה רק דוח ולא חלילה תאונה עם נפגעים.

    לכן, אני אשלם על זה 1500 ₪ קנס מוצדק ותרשמנה לי עשר נקודות שחורות ואשתדל להיות יותר מרוכזת בנהיגה שלי. האם זה נכון שתוך שנתיים הנקודות נמחקות? לא כל כך הבנתי למה אנשים נעמדו להסתכל עלי ועל השוטר, אבל כנראה שזה עניין אותם...

    והכי חשוב, סעו בזהירות. תאונה יכולה להיות יותר מסוכנת מקורונה. חג שמח.

    • מעבר באור אדום.
      יעקבי | 14/04/2020 10:02

      שלום ענבל,

      נקודות תקפות החל מיום ביצוע העבירה למשך שנתיים למי שצבר עד 20 נקודות ולמשך 4 שנים למי שצבר 22 נקודות או יותר.