החזרת ערבות

  • אי החזרת שטר חוב לאחר סיום חוזה השכרת דירה
    עדי | 10/04/2020 16:03

    שלום

    המשכיר מסרב להחזיר לי את כתב הערבות ושטר חוב למרות שהחוזה בינינו הסתיים לפני שבועיים

    ובווצאפ כתב שאין לי כל חוב והתחייבות כלפיו מה עלי לעשות? האם יש דרך לביטול המסמכים הנ"ל?

    תודה

    • החזרת ערבות
      צבי שמיר, עו"ד | 11/04/2020 13:53

       אציע לך לשמור היטב את התיעוד כי אין לך התחייבות או חובות כלפיו ולהודיע לו כי כתב הערבות ושטח החוב בטלים ומבוטלים.

      ככל ויש ערבים נוספים עליהם להודיע לו, רצוי בדאר רשום עם אישור מסירה, כי ערבותם בטלה ומבוטלת.

      ככל ויגיש את שטר החוב את הערבות למימוש עליך להגיש התנגדות במועד.

      אם אתה עומד על קבלת המסמכים בחזרה הדרך היא עתירה לבית המשפט בבקשה לצו עשה ולחלופין עתירה לקבלת פס"ד הצהרתי  כי המסמכים חסרי נפקות.

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com