בקשה להישפט

  • תוך כמה זמן צריך להגיש בקשה להשפט בגלל המצב?
    רמי | 09/04/2020 23:43

    היי,
    האם בגלל תקנות לשעת חרום של בתי המשפט, יש יותר מ 30 יום להגיש בקשה להישפט בגין אי קבלת ערעור על דו״ח חניה של עירייה?
    תודה מראש.

    • בקשה להישפט
      יעקבי | 14/04/2020 10:08

      שלום רמי,

      אם ברצונך להישפט על העבירה בבית משפט, עליך להגיש בקשה להישפט תוך 90 ימים מיום קבלת הדוח או בתוך 30 ימים ממועד קבלת תשובת התובע לבקשה לביטול דוח.

      מזכירות בית המשפט תקבע את התאריך בהתאם למצב.

    • פגרת קורונה?
      עו"ד אוריאל גולדברג | 16/04/2020 19:15

      רמי שלום,

      באפשרותך להגיש בקשה להישפט הן באמצעות הדואר והן באמצעות האינטרנט בכתובת:
      https://www.gov.il/he/service/drivers_inquiries_forms.

      מבחינתך אין כל משמעות לעובדה שבתי המשפט אינם פתוחים בימים אלה, שכן הבקשה להישפט נשלחת למשטרה.

      המשטרה צריכה לשלוח לך הזמנה לבית המשפט. ההזמנה עצמה צריכה להישלח בתוך 4 חודשים מרגע שביקשת להישפט. מועד המשפט עצמו יכול להיות במועד מאוחר יותר.

      במידה ולא תקבל זימון לבית המשפט בתוך 4 חודשים, בעתיד תוכל לטעון להתיישנות הדו"ח.

      בברכה,

      אוריאל גולדברג, עו"ד
      מנהל פורום דיני תעבורה

      כנרת 5, בני ברק
      טלפון:052-6699003 , מייל: info@goldberg-lawyers.com