הקבלן הכתים את הרכב

  • נזק לרכב
    גלעד | 07/04/2020 23:59

    שלום .
    שבאתי לנקות את הרכב. גליתי כי נגרם לי נזק. כל הרכב כתמי צבע. התברר כי הקבלן ביצע בדירה לידי (בית קרקע) צבע בגדר וכתוצאה מזה.
    פניתי לקבלן שזה חברה גדולה היא אומרת יש לך בעיה תתבע את הקבלן החיצוני שאנחנו עובדים איתו תתבע ישירות את הצבעי. שאנחנו רק לקחנו ממנו שירות.
    מה דעתך ? צריך לתבוע את הקבלן או הקבלן צבע ?
    חוץ מזה כל אורך הגדר נגרם לי נזק גם לעגלה של התינוק איך עלי לפעול

    • הקבלן הכתים את הרכב
      ליאור חאיק, עו"ד | 10/04/2020 13:07

      היי גלעד,

      מגישים תביעה קטנה נגד שני הגורמים מאחר ואתה לא יודע מי מהם גרם לנזק.

      לכן, שיריבו ביניהם.

      חג שמח,

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com