התנכלות כדי לגרום לפיטורים

  • בדיקת תביעה.
    אסף | 07/04/2020 21:55

    מפקד ישיר זייף חוו"ד (הערכת עובד) נגדי בכוונת זדון כאשר החוו"ד הקודם גם ברשותי והוא עשה זאת בכוונת זדון ולאחר שהוזהר על כך לצורך גרימת פיטוריי ?

    • התנכלות כדי לגרום לפיטורים
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 11/04/2020 16:58

      אסף שלום,

      לעניין זכויות במקום העבודה והליך פיטורים תקין - יש להפנות את השאלה לפורום דיני עבודה.

      אם השאלה היא, האם אתה יכול לתבוע את הממונה עליך באופן אישי, בתביעה נזיקית, בגין מעשיו - אני סבורה שכן. כמובן שתצטרך להוכיח את טענותיך ואת הקשר בין מעשיו לפיטורים.

      כל טוב.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      מנחם בגין 11, רמת גן
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com