תביעת מעסיק על הודעה מוקדמת

  • תביעת מעסיק על חוסר בתשלום אחרון
    קובי | 04/04/2020 21:05

    עבדתי תקופה קצרה אצל מעסיק ובחוזה העסקה אישי רשום לי חודש התראה מראש.

    בפועל המעסיק שילם לי על ימי העבודה כולל ימי התראה כחוק, שהינם כ3 שבועות פחות ממה שסוכם בחוזה.

    כיצד עליי לפנות למעסיק בדרישת תשלום מלא על התקופה כפי שסוכם בהסכם? במכתב רשמי (מה לציין בו?) שיחת טלפון?

    במידה ואגיע לבית משפט, האם ישנו פיצוי נוסף על התשלום שמגיע לי על פי ההסכם?

    האם עליי לפנות למשאבי אנוש? למנכ"ל (המשרה הינה אמון והעבודה הייתה צמודה מולו)?

    • תביעת מעסיק על הודעה מוקדמת
      עו"ד לילך אקרמן | 05/04/2020 16:37

      שלום רב

      ראשית יש לבחון את הסכם העסקתך ואת הנושא על מנת לענות הפסיקה לא עקבית בנושא ולא תמיד ישנה זכאות להודעה מוקדמת ארוכה מהקבוע בחוק . בכל מקרה ככל ויש עילת תביעה וההליך מתנהל ובית הדין פוסק לזכותך הוא קובע גם החזר הוצאות משפט ושכ"ט עו"ד. עליך לפנות למעסיק כדאי בכתב לגורם למולו עבדת עם העתק למשאבי אנוש

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il