מענק לעצמאים

  • מענק לעצמאים
    גילה | 04/04/2020 22:54

    ניסיתי להגיש בקשה למענק לעצמאים בעקבות המשבר הנוכחי. קיבלתי הודעה שאני לא זכאית כי ההכנסה שלי ושל בן זוגי ב2018 היתה מעל 340 אלף שח. אני גרושה מסוף 2018 ואין לי בן זוג. וההכנסה שלי לבד לא מגיעה לתקרה של חוסר זכאות. האם אמורים להחריג מקרים כמו שלי? האם לפנות לרשות המיסים בעניין?

    • מענק לעצמאים
      עו"ד משה (מוש) גבע | 07/04/2020 11:22

      מכיוון שהגשתם דו"ח משותף לשנת 2018 קיבלת דחיה אוטומטית.
      מהרגע שאינכם חיים ביחד (גם אם לא התגרשתם) את זכאית לחישוב נפרד.

      אכן, מדובר במקרה ייחודי. בהוראות יש דרך לערער על הדחיה. תעלי את המקרה שלך.

      בברכה,

      משה גבע, עו"ד
      שותף ומנהל סניף תל - אביב
      סלי אילון ושות' - משרד עורכי דין מיסים
      יעוץ וליווי מקצועי ומשפטי בתחום המיסים

      רח' הארבעה 28 ת"א
      טל': 03-5084525; מייל: moshe@gevalaw.co.il