העלאת טענות חדשות במסגרת הערעור

  • בית המשפט העליון
    גיא | 02/04/2020 23:44

    שלום רב, במקרה שהוגש ערעור לבית המשפט העליון (נזקי גוף, פגיעה בעבודה), האם בד"כ התובע יכול להשתתף בדיונים בבית המשפט העליון ולספר/לעדכן את נסיבות הערעור או בית המשפט העליון מקבל החלטה על סמך מסמכים בלבד ללא חקירת התובע? תודה

    • העלאת טענות חדשות במסגרת הערעור
      עו"ד גיל קראוס | 05/04/2020 15:44

      שלום רב,

      בערעור אין להעלות טענות ו/או עובדות חדשות, למעט במקרים חריגים שמקבלים היתר מראש מבית המשפט.

      במסגרת הערעור אמורים לתקוף את החלטת הערכאה הקודמת, בהתבסס על הטענות, העובדות והראיות שעמדו בפני הערכאה הקודמת.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il