ניתן לשלול לי את הרישיון בשל סירוב לעבוד?

  • שלילת רישיון אחות מוסמכת
    קרני | 29/03/2020 18:30

    שלום רב,

    הנני עובדת בבית חולים במרכז הארץ. בחלק ממדיניות של כל בתי החולים נפתחה במוסד שבו אני עובדת מחלקת "קורונה".  מנהלת ישירה שלי שיבצה אותי לעבודה שם אך הינני מסרבת בתוקף לשיבוץ. לדבריה משרד הבריאות עלול לשלול לי את הרישייון לעסוק במקצוע הסיעוד. בנוסף אני מקבל ממנה כל מיני איומים נוספים שקשורים למקום העבודה.

    רציתי לברר האם במצב כזה באמת יש עילה לשלילת רישיון סיעודי?

    תודה

    קרני

    • ניתן לשלול לי את הרישיון בשל סירוב לעבוד?
      עו"ד צילה ניהוז | 02/04/2020 12:15

      קרני שלום,

      למיטב ידיעתי לא יצאה הוראה כזאת אך אינני בקיאה בהנחיות משרד הבריאות לעניין רישיונות העבודה.

      מציעה להפנות את השאלה למשרד הכלכלה או הבריאות.

      בברכה,

      צילה ניהוז, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שמעון בן חמו 35/5, ירושלים
      טל': 073-7319465; מייל: tzila.n@gmail.com