ביטוח דירה לא מאויישת

  • בטוח דירה לא תפוסה\מאויישת
    אלי | 26/03/2020 09:27

    שלום. הפנייה מתייחסת לבטוח דירה . דירה לא תפוסה \מאויישת.ידוע לי על הנחייה חברות הבטוח כי בבטוח כנל לדירה שלא תפוסה מעבר ל-60 ימים קיימת בין הייתר חובה של בקור בדירה אחת לשבועיים . שאלתי-במידה ויש מעבר לחברת בטוח אחרת האם שעון הזמן של 60 יום נספר מחדש.                       תודה.

    • ביטוח דירה לא מאויישת
      עו"ד גיל קראוס | 01/04/2020 14:46

      צהריים טובים,

      על פניו לא צריך להיות הבדל כי הספירה היא ממועד פינוי הדירה, אבל יש לבדוק את העניין ישירות מול חברת הביטוח החדשה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il