תוספת להודעה

  • סמל סעיף 7258 ללא ציון העבירה
    מיכאל | 24/03/2020 15:46

    שלום רב. קיבלתי דו׳׳ח עם ציון סמל סעיף 7258 ו-0 נקודות. רשום רק מיקום אך לא כתוב מה היא העבירה. סכום הקנס 2000 ש׳׳ח ( רכב של חברה ). האם ניתן לבטל את קנס או להמירו לאזהרה?

    • תוספת להודעה
      מיכאל | 24/03/2020 16:16

      בשום מקום לא מצאתי את הסמל הסעיף הזה. גם בחנ׳׳א המעודכנת ( מהדורת מרץ 2020 ) לא מופיע מספר כזה.

    • קיפוח זכות-הניתן לבטל הקנס או להמיר לאזהרה?
      עו"ד אורית כהן | 26/03/2020 06:02

      מיכאל שלום,

      מדובר בעבירה של קיפוח זכות משתמשי דרך שנאכפת באמצעות מצלמות טקטיות.

      אתה יכול להסב אותו אליך ולבקש להמירו באזהרה במידה ואתה עומד בקריטריונים הבאים:

      שבע שנות רישיון

      5 שנים ללא הרשעות

      אתה מודה בביצוע העבירה.

      בהצלחה, בכל שאלה נוספת אני כאן.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com

      • קיפוח זכות
        מיכאל | 26/03/2020 21:21

        שלום רב אורית!

        סמל סעיף לעבירה ״קיפוח זכות שימוש בדרך״ הינו 3511. מספר 7258 בכלל לא מופיע בחנ׳׳א ( מעודכנת למרץ 2020 ). וגם בהודעה אחרת כאן בפורום נכתב שסמל 7258 לא מתאים לעבירת קיפוח זכות.

        כמו כן במקום בשטח אין מצלמות טקטיות של משטרה.

        • סעיף 7258-קיפוח זכות באמצעות מצלמה טקטית
          עו"ד אורית כהן | 27/03/2020 13:52

          מיכאל שלום,

          זה הסעיף המיוחד לקיפוח זכות משתמשי דרך שנאכף באמצעות מצלמה טקטית, להבדיל מהסעיף הרגיל 3511 לאכיפה רגילה.

          לשאלות נוספות, אני כאן

          שבת שלום

          בברכה,

          אורית כהן, עו"ד
          נחלת יצחק 8, תל אביב
          טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com