תביעה נגד מוסך

  • קובץ מצורף 4 תיקוני רכב חוזרים
    יגאל | 22/03/2020 09:32

    שלום.

    הבאתי את רכבי ניסאן מיקרה לתיקון במוסך מורשה בתוך טווח שלוש שנות האחריות אותן נותן היצרן. התקלה הייתה בכפתור הויסות של האויר  כאשר רציתי ביום חורף לכוון אויר שיפשיר את השימשה הקידמית והכפתור לא עבד. נגשתי למוסך מורשה של קרסו שם תיקנו את התקלה ולמרות היות הרכב באחריות יצרן שילמתי על התיקון. בהמשך חזרתי עוד פעמיים לאותו מוסך בגלל אותה תקלה . כאשר הגעתי למוסך בפעמיים אלו התוכח איתי המנהל המקצועי שזו כמות האויר שאמורה להגיע לחלון - כמות של "פו-פו" של ילד- ולמרות זאת תיקן את הכפתור כך שכמות האויר/רוח לחלון הקידמי הייתה חזקה. לאחר שלושת התיקונים פניתי לחברת קרסו ולאחר כמה חודשים של טלפונים ותכתובות הציעו לי תיקון של התריסים (כך אובחן במוסך) בכ-3000 ש"ח . החלטתי לבדוק במוסך מורשה אחר של החברה שבו אובחנה בעיה אחרת ותוקנה בכ-950 ש"ח . מאז הכפתור עובד לשביעות רצוני .

    האם יש כאן עילה לתביעה ?

    תודה מראש

    יגאל כנר

    נייד: 0545600190

    • תביעה נגד מוסך
      ליאור חאיק, עו"ד | 22/03/2020 13:39

      היי יגאל,

      אני מתקשה לראות את הנזק שנגרם לך, מלבד טרחה ובזבוז זמנך.

      לכן הייתי שוקל מבחינת עלות תועלת האם כדאי להגיש תביעה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com