קבלת עירבון בחזרה

  • דמי ערבון שופעלו שום צד לא זכה
    עירית | 19/03/2020 16:04

    שלום רב, אני חייבת בתיק, הפקדתי ערבון לעיכוב הליכים. הוחלט לפנים משורת הדין לטובת שום צד הוצאות ודמי הערבון ישופעלו בתיק. מה זה אומר? האם לא אוכל לקבלם בחזרה? כיצד ניתן לקבלם אם שום צד לא זכה? תודה מראש עירית

    • קבלת עירבון בחזרה
      עו"ד אריאל שוורץ | 06/04/2020 18:07

      שלום רב,

      יש לפנות למזכירות בית המשפט בו מתנהל התיק ולקבל הנחיות בנוגע לקבלת העירבון. עקרונית העירבון מוחזר ישירות לחשבון הבנק שלך לאחר עדכון מזכירות בית המשפט.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      דרך אבא הלל סילבר 12 (בית ששון חוגי), רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com