הקמת יורט לצורך חדר ארוח

  • יורט
    מיכאל | 15/03/2020 15:56

    שלום, הוריי גרים במושב בצפון ואני מעוניין לבנות 2 יחידות יורט בחצר שלהם לאירוח. האם זה מצריך היתר?

    • הקמת יורט לצורך חדר ארוח
      עו"ד ציפי מרגלית | 20/03/2020 18:20

      מיכאל שלום,

      בוודאי שהקמת 2 יורט לצורך יחידות אירוח מחייב היתר בניה! זאת, במקרה ומותר לעשות זאת על פי התכנית התקפה למושב בו גרים הוריך.

      מציעה שתבדוק אם התכנית התקפה מאפשרת הקמת חדרי ארוח. במקרה וכן, עליך לשכור אדריכל שיבדוק מה בדיוק מותר לבנות.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il