מחסן אינו יכול לשמש למגורים

  • מחסן שמשמש כדירה
    נעמה | 15/03/2020 15:40

    אני מחפשת דירה להשכרה בתל-אביב. אחת מדירות הסטודיו שראיתי היא למעשה מחסן בטאבו שהבעלים הפך לדירת מגורים. האם יכולות להיווצר לי בעיות אם אשכור את הדירה הזו?
    תודה

    • מחסן אינו יכול לשמש למגורים
      עו"ד ציפי מרגלית | 16/03/2020 18:58

      נעמה שלום,

      כפי שאת יודעת הדירה במקור נבנתה כמחסן ואינה מיועדת לשימוש למגורים. זהו שימוש אסור לפי דיני התכנון והבניה. שימוש אסור הינו למעשה עבירה פלילת, ובמידה והעיריה תבקש לאכוף זאת, את, כמשתמשת, עלולה להיות נאשמת בכתב אישום אשר יוגש ע"י הועדה המקומית. מציעה לך לחפש דירה אחרת ולא להסתבך בעבירה על החוק.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il