סככה לחניה בחצר בית משותף

  • סככה לחנייה
    צחי | 15/03/2020 15:12

    שלום, אני גר בבניין משותף. בבניין דירות רבות. לכל דירה 2 חניות. חלק מהחניות נמצאות בחניון תת קרקעי וחלק בחוץ. החנייה שלי בחוץ באזור שאין בו כלל צל. שאלתי היא – האם באפשרותי להתקין סככה?

    • סככה לחניה בחצר בית משותף
      עו"ד ציפי מרגלית | 20/03/2020 18:17

      שלום צחי,

      מבינה את הרצון שלך לחניה מקורה לרכב, בפרט לימי הקיץ החמים.ב

      במקרים מסוימים ניתן להקים גגון,סוכך או סככת צל בלא היתר. יש לבחון לגופו של המקרה שלך, האם מה שאתה מבקש תואם לתקנות. לא הייתי מקימה דבר בלא לבדוק ספציפית את המקום והמתקן שאתה מבקש להקים.

      כדי למנוע סכסוך שכנים פוטנציאלי, ממליצה לשתף את השכנים בכוונותיך.

      בהצלחה

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il