מה עלי לעשות אם קיבלתי מכתב התראה על לשון הרע?

  • לשון הרע ביקורת ב airbnb
    איילה חננאל | 11/03/2020 13:11

    שלום

    אורחת ששהתה בדירתי כמה ימים בזמן שעשיתי airbnb

    תבעה אותי כי כתבתי עליה ביקורת לא טובה . במכתב נכתב לי להוריד את הביקורת לשלם לה פיצוים .
    הביקורת היתה כמה ימים Online הורדתי אותה ולא עניתי למכתב לפי עיצת עורך דין.

    בביקורת נכתב מה שאכן קרה שהיא צעקה עלי.. ושהיא חזרה מסין (היא תושבת חוזרת) ושלא הלכה לרופא ושעלולה לשאת קורונה.

    העורך דין שלה השאיר לי הודעה שהוא רוצה להתחיל בהליכים.

    עלי לציין מאוד חשוב שבפרופיל שלה אין תמונה שלה. ורשום רק השם הפרטי שלה בלבש
    וגם שהיא ממש מטרידה אותי בכל דרך אפשרית  מאז ביקורה הקצר בביתי .
    האם יש לה עילה? ואם יש לי אפשרות לתבוע אותה תביעה נגדית שתפסיק להטריד אותי. לאיים לצעוק עלי וכדומה  תודה איילה

    • מה עלי לעשות אם קיבלתי מכתב התראה על לשון הרע?
      עו"ד תום שנפ | 11/03/2020 21:50

      איילה שלום,

      על מנת לתת תשובה האם עומדת לאורחת עילת תביעה כנגדך יש לבחון את הדברים אשר פורסמו על ידך. על כל פנים, מקום בו נשלח על ידה מכתב התראה, מומלץ להתייחס ברצינות למכתב זה, ולהגיב באמצעות עורך דין מטעמך.

      מקווה שהייתי לך לעזר.

      בברכה,

      תום שנפ, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      ה' באייר 39, ראשון לציון
      טלפון: 050-8550611 ; מייל: office@schnapp-law.co.il