ועוד שאלה בעניין

  • מהי דרך המלך להבטחת שכ"ט עו"ד והוצאותיו?
    אלי | 08/03/2020 15:44

    תביעה אזרחית נגד המדינה. האם נהוג שהמדינה מעבירה את כספי הזכיה לחן נאמנות של העו"ד והוא מעביר ללקוח הזוכה? מה מקובל?

    • ועוד שאלה בעניין
      אלי | 09/03/2020 08:41

      תוספת:

      איני עו"ד אבל לכאורה כספים כנ"ל צריכים לעבור לכאורה ישרירות לזוכה עפי תקנות הוצאה לפועל נגד המדינה:

      3. תשלום על ידי החשב

      (א) קיבל החשב בקשתו של הפרקליט, יעביר לזוכה את הסכום שהוא זכאי לו כאמור בתקנה 2 (ב)".

      מאיפה נובעת המקובלות הזו לשלם לפרקליט תחילה?

    • בהתאם להסכם בין עוה"ד ללקוח
      צבי שמיר, עו"ד | 11/03/2020 13:43

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com