החלונות ברכבי כהים לביטחוני האישי-האם זה חוקי?

  • חלונות כהים
    אחמד | 05/03/2020 11:00

    שלום לך, אני אדם שנמצא במרכז סכסוך עקוב מדם שבו נרצחו כמה וכמה אנשים גם מקרבה ראשונה,אני נוסע עם חלונות כהים במידה בינונית שישמרו עליי ועל ביטחוני ושלומי, קיבלתי כמה דוחות על זה, והיום בבוקר גם קיבלתי קנס לפי סעיף 27 בסך 500₪.
    האם יש משהו לעשות בנידון?
    תודה מראש

    • החלונות ברכבי כהים לביטחוני האישי-האם זה חוקי?
      עו"ד אורית כהן | 05/03/2020 15:35

      אחמד שלום,

      עפ"י תקנה 365(ד)

      "לא יירשם רכב ולא יחודש רישיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים המותקנות בו, כולן או מקצתן, צופו בחומר ציפוי, בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת."

      המשמעות היא אם כן שמותר להכהות רק חלונות אחוריים.

      מקווה שקבלת מענה לשאלתך, בכל שאלה נוספת אני כאן.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com