השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי

  • זיוף חתימה של ביטוח חיים ובריאות
    חווה | 01/03/2020 16:55

    שלום רב
    אבי ניפטר באוקטובר 2019 הוא עשה לי ביטוח חיים ובריאות בכלל חברה לביטוח כשהוא שילם במשך השנים את הפוליסה והוא היה המוטב בה
    היות ולאחר פטירתו הופסקו התשלומים ביקשתי לקבל מכלל את הפוליסה כדאי לראות כמה אני אצטרך לשלם , והיסתגלתי הפוליסה ואז ראיתי שהחתימה שלי היא בעצם לא שלי הסוכן ביטוח חתם במקומי מה ניתן לעשות עם זה ?אם כבר הפוליסה קיימת עשרות שנים
    תודה

    • השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 05/03/2020 09:25

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי