השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי

  • שאלה חשובה ...
    קובי | 29/02/2020 13:22

    מה עושים כשבחור צעיר ישן בתוך רכב מזה כבר כמה שבועות משטרה לא עושים כלום בנדון וגם לא ערייה ורווחה מספר פעמים מדווחים ואף אחד לא עוזר להומלס שהחליט לגנוב רכב ישן ולישון בו מי אמור להזיז אותו מהרחוב שמשתקע ומסריח את השכונה בצרכיו בשתן וריח רע שבא מהרכב הגלגלים ללא אוויר הוא לא יכול להתניע רכב ואפילו המשטרה לא בדקו אם יש לו רשיון נהיגה ,מי אחראי להזיז אותו מלהחנות לצד המדרכה ישן צועק באוטו יושב מחטט מי בא והולך מצלם ויתכן שהוא עלול להיות גנב כשהוא יושב שם המון שעות ועושה תחקיר על בניינים מסתכל על כל בניינים שעות ומתעניין מי נכנס ויוצא כמו עיניין של ראדר המשוגע לא רוצה עזרה מהרווחה שבאו אליו מד"א באו אליו והוא אינו רוצה עזרה מחפף אותם מי יזיז אותו הרחק ממקום מגורים אם המשטרה מתנערים העירייה אז מה קורה פה לסבול ממשוגע שלא מעונין בעזרה וממשיך להשתין לחרבן ולהטריד אנשים במבטים הרעים שלו מה עושים בנדון ? האם אפשר לתבוע בקבוצה את העירייה ? לא יתכן שזה יהיה מפגע תבוראתי שמשלמים הון לעירייה בכל חודש ארנונה ומים ויבואו זרים ומסריחים ויסריחו כאן בניינים ויחרבנו בגינות אנחנו מבקשים תשובה מפורטת מה לעשות עם בחור הומלס שהוא מטרד לציבור והמשטרה מתנערים ולא מזיזים עניינים ?
    האם פסיכיאטר מחוזי יקח אותו מהרכב הגנוב גנוב או לא גנוב זה לא מעניין העניין המרכזי שהוא זרוק ומסריח פה את כל השכונה לא מתקלח מתגרד כולו מחרבן ומשתין בסביבה ועוקב אחרי אנשים במבטים שלו שזה כבר מטרד ,נשמח תשובה הולמת תודה .

    • השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 05/03/2020 09:10

      קובי יקר, ההומלס ככל ומדובר ברכב נטוש הרי שלא ניתן להגיד שהוא גנב אותו ( ויש להניח שהמשטרה כבר בדקה על שם מי הרכב הזה רשום, כך שאם הוא היה גנוב הם היו מודיעים מזמן לבעלים ) . מעבר לאמור, אכן מדובר באחריות הרווחה והעירייה וייתכן גם לעניין את הפסיכיאטר המחוזי בנושא.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      • כן יש דבר כזה גנב רכב ישן שהיה בחנייה של מישהו שמת
        אחד שאיכפת לו | 27/05/2020 13:59

        והומלסים רואים מכוניות כאלה לוקחים וגוררים את זה למקומות אחרים בשביל לישון זה גנבה נקרא זה דבר שני נטוש זה באיזה חניון חנייה ענקית ציבורית או ביער ,חנייה פרטית שהיה שם רכב שבעליו מת זה בהחלט רכוש גנוב שילדיו יכולים לשטוף ולמכור רת זה אומנם ב3-5אלף כגורטאה ובכל זאת זה כסף ויש המון הומלסים לא נקיים מתגרדים משתינים מסריחים רחובות ובניינים ועל כך המשטרה צריכים לשים לב לצלצל לשירותי הרווחה והערייה ולא השכנים שזה מציק להם באים שוטרים בודקים והולכים לא מזיזים כלום כאילו זה אמור להיות כך ועוד מבקשים משכנים הוכחה של חנייה שלהם בכל אופן יש פה שאננות מצד שוטרים לגבי כל זה במקום לקרוא לרווחה שיעזרו או לערייה שיגררט רכבים ברחוב או בחנייה של בניין זה אותו מטרד חובה לשים סוף למטרדים האלה ויש מקומות ועמותות שיעזרו במיוחד הרווחה או שהמדינה פה זה הפקרות אחת גדולה ....אז כן יש דבר כזה רכב לא בשימוש שלא נקרא נטוש שכן הומלסים גונבים אען להם רשיון בתוקף לא כשירים לנהוג זרוקים ברחובות חובה שיהיה חטיבה מהרווחה שילכו בכל עיר בכל הרחובות ויגישו עזרה לא יתכן שימים אין מענה בטלפונים של משרדי הרווחה ...