פינוי מדירה

  • מה קורה בבית הדין הרבנ?
    גלית | 20/02/2020 18:35

    איך יתכן שבית דין לא ישחרר לאישה את כל זכויותיה כולל פנסיה, אחרי אקטואריה והחלטה חלוטה, יכניס כונס ויוציא צו פינוי מדירה בבעלותי, כאשר שווי זכויותיי הוא מעל שווי הדירה בשלמותה, בקיזוז + פנסיה עד 120? אין בכך כל הגיון, הצדקה ו/או תום לב. ערעור לא עוזר ואני במילכוד 22. הם לא רוצים להכריח אותו לחתום, מפני שלא מסכים, אין מדובר בעניין הלכתי, מדובר בחוק, ואנחנו דנים על החוק! מבקשת תשובה עיניינית ולא מתחמקת

    • פינוי מדירה
      טו"ר יצחק עמרני | 31/03/2020 07:37

      שלום לך,

      את נשמעת נסערת ואני מבין זאת, פינוי מדירה אינו הליך קל ובטח שאינו הליך פשוט.
      אך ניראה כי מדובר בתיק מורכב שיש לבחון אותו בצורה יסודית.
      הייתי מציע לך לקבל ייעוץ בצורה מסודרת.

      בברכה,

      יצחק עמרני, טו"ר ועו"ד
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      נייד: 03-6185868; מייל: izchke@gmail.com