דיונים בבית הדין הרבני

  • תביעת הכתובה
    אתי | 19/02/2020 16:07

    אשתו של אחי, לשעבר, מתעללת בו על ידי תביעת דמי כתובה. הם גרושים, אך היא, מובטלת מבחירה, מקבלת סיוע משפטי בחינם והגישה תביעה בבית הדין הרבני .  אחי, לעומתה עובד , מרושש, שקוע בחובות עבור עורכת דין שמלווה אותו ואין סוף!!  כל דיון עולה עשרות אלפי שקלים, כל תשובה לטענות דימיוניות עולה כסף, היא מצדה ממציאה וממציאה ( סוחר בסמים, לא לוקח את הילד בזמן, עובד כעצמאי ומעלים הכנסות) המצאות הזויות ולכל המצאה חלה חובת הוכחה של אחי. ברגע זה נגמר הכסף לכולנו!! (אני, אחות, הוריי הפנסיונרים והחובות בבנק) והסאגה לא הסתיימה. כיצד יוצאים ממחול השדים  הלא הוגן הזה? האם סיוע משפטי הוא לעד? בנוסף, התינוק של שניהם גדל, הוא בן 3 וחצי ועל מנת לשנות את הסדרי הראיה שאינם כוללים לינה, שוב יש לפתוח תיק שעולה הון!! אין צדק?? אודה לתשובתכם.

    • דיונים בבית הדין הרבני
      טו"ר יצחק עמרני | 31/03/2020 07:34

      שלום רב,

      ראשית אני מצטער לשמוע את החוויה הקשה אותה אתם חווים.

      אני חייב לציין שכל דיון בבית הדין הרבני לא אמור לעלות עשרות אלפי שקלים כפי שציינת.

      בברכה,

      יצחק עמרני, טו"ר ועו"ד
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      נייד: 03-6185868; מייל: izchke@gmail.com