עיכוב התיק לצורך החלפת עו"ד

  • באיזה בקשה לפנות במקרה הבא
    מיכל | 19/02/2020 11:55

    רקע:
    עו"ד מטעם הסיוע המשפטי שייצגני עד עתה בתיק נזיקין בשלום, הגישה לבית משפט בקשה להארכת זמן של 7 ימים על מנת לתת לבימש תשובות לגבי חקירות על מנת שבזמן זה היא תספיק להשתחרר מהייצוג ואני אספיק למנות לעצמי עו"ד אחר לא מהסיוע המשפטי אלא מהשוק החופשי,

    אלא שתהליך סגירת התיק בסיוע המשפטי והשתחררות עוה"ד הסיוע מהיצוג ייקח יותר מ7 ימים ועד 3 שבועות שבהם עדיין לא יהיה לי עו"ד חדש מהשוק החופשי, קרי שבהם עדיין לא ניתן יהיה לתת תשובות לביהמש בנוגע לחקירות.

    השאלה:
    מה לבקש מבית המשפט על מנת שישהה את התקדמות התיק עד שימונה לי עו"ד חדש?
    או עד שימונה לי עו"ד חדש ועד שיספיק ללמוד את התיק?

    תודה רבה

    • עיכוב התיק לצורך החלפת עו"ד
      עו"ד גיל קראוס | 20/02/2020 17:24

      ערב טוב,

      תוכלי להגיש לבית המשפט בקשה להארכת מועד, במסגרתה תודיעי שאת מחפשת עורך דין לייצוג בתיק ואת זקוקה לזמן נוסף ולפיכך מבקשת מבית המשפט להאריך את המועד לעיכוב ההליכים בתיק לתקופה של עוד 30 או 60 ימים.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il