הגשתי בקשה לביטול דו"ח עירייה-מה קורה בינתיים?

  • בקשה לביטול דוח עירייה
    חיים | 18/02/2020 19:03

    שלום
    קיבלתי דוח עירייה ובקשתי לבטל.
    ברצוני לשאול האם יש מסגרת זמן שבו הם אמורים לענות, ואם לא אז זה מתבטל?
    כמו כן האם בזמן שהם מעכבים את התשובה ועבר הזמן לשלם האם זה צובר ריבית?
    אשמח לתשובה
    תודה

    • הגשתי בקשה לביטול דו"ח עירייה-מה קורה בינתיים?
      עו"ד אורית כהן | 19/02/2020 04:07

      חיים שלום,

      העירייה מחויבת לענות תוך פרק זמן סביר, אך לצערי לעיתים מתעכבת התשובה זמן רב. במהלך פרק הזמן הזה צובר הדו"ח ריבית והם מציינים זאת במפורש. דהיינו הגשת הבקשה לא עוצרת את הזמן. עצתי לך נדנד להם..זה עוזר.

      מקווה שעניתי לך בכל שאלה נוספת הנני כאן.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com