הסכם למכירת כרטיסים

  • הסכם למכירת כרטיסים למופע מוזיקלי
    מתנאל | 12/02/2020 18:23

    היי

    לאדם פלוני יש כרטיסים בשווי 400 יורו (מחיר כרטיס)

    הוסכם (ונחתם בחוזה על ידי 2 הצדדים כולל סעיף עם סכום פיצוי) למכור את הכרטיסים למופע בסכום של 600 יורו (200 יורו מעל מחיר הרכישה)

    לכשיגיעו הכרטיסים בעתיד היה אמור להתבצע החילוף ולאחר זמן מה נאמר למוכר שהוא יורד מהעסקה ונותק באופן חד צדדי הקשר בין המוכר והקונה

    האם 'מעילה בת עוולה לא תצמח זכות תביעה' מתקשר פה? שכן ישנה ספסרות על הכרטיסים?

    האם יש כאן עילה לתביעה בגין הפרה של החוזה?

    מה יקרה במידה ולאחר שהתביעה תצא לפועל (אך לפני שהמשפט יתקיים) ירצה הקונה לחדש את הקשר עם הקונה ולעמוד בהסכם?

    אשמח לתשובה בנושא,

    מתנאל

    • הסכם למכירת כרטיסים
      ליאור חאיק, עו"ד | 13/02/2020 14:51

      הסכמים חובה לכבד וזהו העיקרון. על פניו ישנה הפרה יסודית ואפשר להגיש תביעה.

      על פניו מדובר בחוזה חוקי.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com