מה התנאים לקבלת הפטר?

  • סיבות לקבלת הפטר
    ינון | 05/02/2020 19:44

                   אדם שנמצא בפש"ר (עם חוב של 68000 ש' ) ומגיש את הדוחו"ת בזמן וכנ"ל גם

                       התשלומים לקופת הכינוס ויש לו עוד מעט משפט ורוצה לדעת :

                     1  מה הסיכויים שלו לקבל הפטר חלוט +במה זה תלוי  ?

                     2  על מה מסתכל השופט לפני שהוא נותן החלטה ?

                     3   איזה משקל יש בהחלטה של השופט אם החובות של אותו האדם נגרמו בגלל

                          סיבות נפשיות ויש לו גם אישור מפסיכיאטר על זה  ?

    • מה התנאים לקבלת הפטר?
      עו"ד נילי רובינוב | 10/02/2020 13:21

      שלום וברכה, לצורך מענה לשאלותיך יש לבחון את המקרה לגופו, על פניו יש לבדוק מה עמדת המנהל המיוחד ומה נקבע בדוח שהוגש על ידו. כמו כן בוחנים את התנהלותך במסגרת ההליך ובעת יצירת החובות.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל והוצאה לפועל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com