שימוש בסרטון שהופק עבור עמותה

  • היי. זכויות על סרטון
    ארנון | 05/02/2020 14:48

    היי. העברתי הרצאה בתשלום בארגון. ההרצאה צולמה בווידאו (עם קדימון של 30 שניות על הארגון) והארגון מוכר אותה למתעניינים. לא חתמנו על הסכם התקשרות כלשהי.

    האם מותר לי למכור גם כן את סרטון ההרצאה?

    תודה רבה!

    • שימוש בסרטון שהופק עבור עמותה
      עו"ד אפי אהרונוב | 09/02/2020 16:14

      ארנון שלום,

      הפורום מיועד למתן מענה לשאלות משפטיות כלליות ולא ניתן לתת במסגרתו יעוץ משפטי פרטני (ולא כל שכן "תעודת הכשר" לפעולה ספציפית). ככלל, דברים מסוג זה ראוי להסדיר בצורה מפורשת עם תחילת ההתקשרות. ככל שלא נעשתה הסדרה מפורשת הרי שיש לבחון את הנסיבות באופן פרטני על מנת לגבש עמדה.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il